Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ki hogyan készül (t) az...

Ki hogyan készül (t) az érettségire?

Figyelt kérdés

Jó tanulónak számítok, a gimiben is viszonylag az voltam, csak matekból voltam 4-es, majd 3-as.

Szerencsére már csak magyarból, töriből, matekból, és németből kell érettségiznem.

A némettől egyáltalán nem félek, van már nyelvvizsgám, sokat gyakorolunk típusfeladatokat, tudom a témákat.

Matek... Hááát... Imádkozom a kettesért, és próbálok sokat gyakorolni.

Viszont magyar és töri... Ti hogyan készültetek fel rá? Összegyűjtöm majd a tételeket, és próbálom majd az írásbeli előtti időre megtanulni. De Ti gyakoroltátok magyarból pl az összehasonlító elemzést? Nálunk a tanárnő csak most gyakoroltatja, és nagyon nem megy senkinek :S

Köszönöm a tippeket és a saját élménybeszámolókat!!!!

18/L

2015. márc. 13. 18:30
 1/1 anonim válasza:

Én megcsináltam az utóbbi 5 év érettségijeinek a matek és töri részét ezek 90% fölöttiek lettek, magyarra semmit nem tanultam mert totál nem érdekelt, az 40% lett, németből meg jó voltam az 80% lett.

Szóbelire nem sokat tanultam, nagyon is izgultam, de így is sikerült javítani az írásbeli eredményeken, kivéve a magyar tételek, mert azokhoz kb. semmi közöm, azokból majdnem megbuktam szóbelin mert semmit sem tudtam. Utólag röhögök az érettségin hogy milyen könnyű volt, de akkor emlékszek hogy nagyon izgultam.

2015. márc. 13. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!