Ki mennyit készül/készült az érettségire?
összesen kb?
intenzíven
hány nap
nap/óra
hét?
egy tételre mennyi időt szántatok? hányszro olvastátok ét stb...?
Irásbelire semmit nem tanultam,megvan midnneből a pont,hogy mehessek szóbelizni.
Hétfőn lesz a szóbelim ma csütörtök van és eddig semmit nem tanultam a választott tantárgyam a fizika és a tételek nincsenek meg :"D
most tanultam meg magyarból 1 memoriter-t és ennyi kicsit parázok,de csak lesz valahogy
Végig tanultam a gimit, ha próbaérettségik, évfolyamdolgozatok voltak vagy sima dolgozatok akkor azokra felkészültem. Az írásbeli előtt megcsináltam a régi feladatsorokat, a töri emelt volt, ahhoz vettem vázlatkönyvet is, azt átolvasgattam. Szóbelire kidolgoztam az összes tételt, elolvastam őket párszor. És ennyi.
Az intenzív tanulásra nem igazán vagyok képes. Az nem megy, hogy akkor egy héttel a vizsga előtt nekiülök és elkezdek tanulni, úgy hogy semmit sem tudok. Akkor már túl ideges vagyok ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!