Egyetemmekkel kapcsolatos kérdés?
Milyen magyarországi egyetemet javasoltok ha biológia szakra szeretnék menni...(na igen itt még nincs gond a probléma ott kezdődik hogy a bioszt szívesen tanulom és 4-5 vagyok belőle de az átlagom 2.3 körül mozog...)
(a mi szar sulinkban 2 biosz óra van 1 héten)
De mindezek fényében engem nagyon érdekel és szeretnék továbbtanulni ez mennyire megoldható és milyen egyetemet javasolnátok?
Köszönöm
Ezekre az egyetemekre milyen mértékben vennének fel?
Milyen mértékben?
Akit felvesznek, azt teljes mértékben felveszik...
Úgy értettem (ha végigolvasnád amit íram) hogy csak biológiábol vagyok jó a többi szépen szólva rakás szar
így is mehet egyetemre? Teszem azt egy fullos biosz érettségivel?
Igen, egy fullos biosz érettségivel felvennének. Viszont mellé kell egy másik természettudomány is: kémia, fizika, földrajz vagy matek és talán informatika.
Ha jól rémlik ezek közül kell még választani.
Készülj fel biológiából és kémiából emelt szintűre, csinálj felsőfokú nyelvvizsgát angolból és biztosan felvesznek. Ha elsőre nem megy, akkor érettségizz le ahogy tudsz és hagyj ki egy évet és közben teljesítsd amiket leírtam.
A másik lehetőség, hogy keresel egy sok biológiát tartalmazó, de kisebb pontszámot igénylő biológiás szakot és később váltasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!