Felsőoktatással kapcsolatos fontos kérdés?
Figyelt kérdés
Szóval: Jövőre újrakezdeném az egyetemet, idén beadtam a jelentkezésemet ismét ugyanarra a karra. A kérdésem az lenne, hogy amennyiben jelenleg aktív hallgatói státuszom van (mert jelentkeztem, bár tantárgyam aligha van) viszont az év végén elbocsátanak kredithiány miatt, az mennyiben fogja befolyásolni a felvételemet? Lesz valami köze hozzá?2015. febr. 23. 18:55
1/7 anonim válasza:
Mégis mi köze lenne hozzá? Senki sem fogja összekapcsolni a felvételidet az egyetemi eredményeiddel és helyzeteddel. A kettőnek semmi köze egymáshoz...
Mondjuk az már más kérdés, hogy mégis mi értelme volt az aktív félévnek... Sokkal okosabb lett volna passziválni.
2/7 A kérdező kommentje:
Az, hogy tanulói státuszom van, kedvezményes utazás, szüleim kapják a nagycsaládos támogatást, ha passzíváltatom, akkor ezek nincsenek.
2015. febr. 23. 19:04
3/7 anonim válasza:
Nem lesz semmi köze hozzá. Viszont a megszerzett kreditjeidet elismertetheted.
Viszont azt én sem értem, hogy minek aktivizáltad a félévedet, ha úgysincsenek tárgyaid...
4/7 anonim válasza:
3. vagyok
Bocsi, már értem, csak amikor elkezdtem írni még nem láttam az írásodat.
Lényeg hogy nem befolyásolja.
5/7 A kérdező kommentje:
Tehát akkor nincs olyan büntetés, hogy amennyiben nem végzem el a szakot és kirúgnak, akkor X évig nem jelentkezhetek újra igaz? Mert személyes okok miatt tudtam, hogy újra kell kezdenem az egyetemet így már idén újrajelentkeztem.
2015. febr. 23. 19:07
6/7 anonim válasza:
Viszont így vagy bukod az ingyenes féléveket vagy fizethetsz. Még mindig több értelme lett volna passziválni, de te tudod:)
7/7 anonim válasza:
az előttem válaszolóknak igaza van. szerintem adj be utólagos passziváltatási kérelmet, mert egy fizetős félév még mindig többe kerül, mint párezer forint támogatás meg az 50%..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!