Kamaszok! Ti mobilozhattok suliban a szünetekben?
Én 8.-os vagyok, de nálunk még szünetben SEM lehet mobilozni
-.-" Nagyon utálom ezt (szinte mindenki a sulimban), alig várom hogy elballagjak. A ti sulitokban hogy van a szabályzat a mobilhasználatról? Írjátok légyszi még hogy általánosba vagy középsuliba jártok. Olyan válaszokat nem kérek, hogy ,,Ha ez a házirend a sulidban, akkor be kell tartanod" meg ehhez hasonlókat!
Igen, telefonozhatunk, senki nem szól érte. Bár őszintén én nagyrészt órán telefonozok, idén elég sok unalmas órám lett...Középiskola.
Nagyon erősen próbálok visszaemlékezni arra, hogy általánosban, hogy volt, de kicsit nehéz már. :D
Úgy rémlik, hogy nem szóltak érte általánosban sem. Az most így felrémlett, hogy ha órán telefonoztunk, és elvették tőlünk, akkor már csak a szülőknek adták vissza, de szünetben szabadott. Vagy legalábbis nem zavarta a tanárokat.
"órákon is szinte mindig telefonozunk"
Aztán ide meg felteszitek a legegyszerűbb házifeladat kérdéseket is, mert ahelyett, hogy figyelnétek, csak a hülyeséget nyomatjátok az iskolában.
Szomorú hogy ennyire felháborodottan veszed azt hogy nem lehet telefonozni a suliban. Én középiskolába járok(végzős vagyok)és szomorúan látom hogy egyre többen értem itt az alattam lévő kicsikre, akik ülnek szünetekben egymás mellett(semmi kommunikáció , hülyéskedés, bandázás)csak nyomkodják a a telefont! nem sértésnek csak jó tanácsnak mondom hogy inkább élvezd ki azt hogy a barátaiddal lehetsz és használd ki ezt az időt.. Aztán ha vége a sulinak annyit telefonozhatsz/nyomkodhatod a kütyüt/lóghatsz a neten amennyit csak akarsz bár én inkább a srácokat választanám a telefon helyett :)
Jaaa és használd ki hogy 8.-os vagy! ( áltsuliba te vagy még a legnagyobb aztan a középiskolába megy kezdődik minden előröl, megint te leszel a kicsi!
Tényleg nem bantasból írtam de lógj a haverokkal ne a telóddal ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!