Elítélitek az olyat, hogyha a diák néha "szabadnapokat" vesz ki? Alul bővebben.
Figyelt kérdés
Szóval 18/F vagyok de van mikor nem megyek be iskolába, ez körülbelül 2havonta fordul elő 1-2 nap erejéig. Apu is azt mondta hogy megérti mert minden nap bennt "roh**ni" nem egy jó dolog , és amíg tanulok ,addig belefér így néha hogy nem megyek be egy két napokat. Ilyenkor sokkal jobb mert utána újult erővel megyek. Szóval elítélitek az ilyet?2010. febr. 14. 17:27
11/14 anonim válasza:
nálunk a gimi biztosít havi egy szabadnapot, csak szólni kell előre vagy reggel betelefonálni.
12/14 anonim válasza:
pont holnapra terveztem szabadnapot kivenni :D nem lesz semmi értelmes órám, érettségi éve van inkább itthon tanulok meg pihenek :D amúgy ebben a tanévben ez az első ilyen napom
13/14 A kérdező kommentje:
Utolsó: én is így vagyok vele. Majd lassan én is veszek ki. Utolsó előtti: de jó nektek:D Szülői is van?
2010. febr. 14. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!