Van esélyem a Budapesti Kölcsey Ferenc Gimnáziumba? Már minden megvan. Pontszám, szóbeli rangsor. Valaki segítsen!
Figyelt kérdés
Első kettőnek jelöltem a Kölcseyt. 1.a francia kéttannyelvű,2.az angol-francia. Sajnos csak 64pontom lett az írásbelin:( a kéttannyelvűbe az összesített pontszámom 161,mert 100/97 a vitt pontszámom. Az angolosba 162pontom van,szóbeli max pontszám,vitt 70/68. A kéttan.ba 371/149.vagyok..a másikba 76. Nagyon szeretnék oda járni.. Szerintetek van esélyem? Esetleg valaki olyan nem tudna valamit mondani aki oda jár,vagy akit hasonló pontokkal vettek fel,vagy ismer valakit. Kérlek mondjátok hogy van esély!:(2015. márc. 6. 01:18
11/12 anonim válasza:
Angol szakon (francia-olasz második nyelv) nem tudjátok a rangsor hanyadik helyéről lehetett még bejutni?
12/12 anonim válasza:
A helyet nem tudom, de az angol-francián tavaly 155 pont, az angol-olaszon 148 pont volt a bejutási határ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!