Mi volt a legrosszabb élményetek szóbeli felvételin?
Figyelt kérdés
Nekem nem volt túl szerencsés.Nektek mi volt a "legkellemetlenebb" élményetek?2015. márc. 4. 17:51
11/18 A kérdező kommentje:
Igen angolos vagyok,egy szót nem tudok németül! :)
Az utolsónak pedig gratulálok a maximális ponthoz,de remélem oda vesznek fel ahova szeretnéd :)
2015. márc. 7. 07:23
12/18 anonim válasza:
Akkor szerencséd van, mert az angolos osztályokba 100+ helyekről kerültek be az utolsók :D
Tuti bent leszel.
Amúgy az utolsó kettő én vagyok XD :D De abba a suliba nem megyek, a szívatós, mindenbebelekötős szóbeli miatt XD Madách és Berzsenyi között vacilálok, de még nem döntöttem. Most hétvégén írom meg a pro és kontra listát.
13/18 A kérdező kommentje:
Hajrá! :)
Köszi hogy ennyit írtál :) Remélem oda kerülsz ami a legjobb lesz neked!
2015. márc. 7. 12:53
14/18 anonim válasza:
Madách és Berzsenyi?
Melyik lenne közelebb?
15/18 anonim válasza:
Szívesen :D Remélem, hogy te is :)
Amúgy közlekedésileg nekem a Madách közelebb van.
16/18 anonim válasza:
Nekem az volt,hogy angol szobelin azt mondtam h karacsonykor teknosz eszunk...kicsit osszekeverten a pulykaval...
18/18 anonim válasza:
Én a Berzsenyibe, a kêrdezőt nem tudom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!