Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Alfred Bester: Tigris' Tigris!...

Alfred Bester: Tigris' Tigris! C. könyvet valaki elmagyarázná bő szavakban miről szól?

Figyelt kérdés
Ezt a könyvet választottam szabad témának és a wikipédián kivül érdekelne hogy konrétan saját szavakkal miről szól? Érdemes lesz majd elolvasnom? :) Köszönöm
2015. márc. 3. 15:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem tetszett a konyv, de mar nagyon regen olvastam. Szerintem erdemes elolvasni. Nem is hosszu.
2015. márc. 3. 16:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Elmagyarázom, de tele lesz SPOILERrel. SPOILER SPOILER

Gully Foyle az egyetlen túlélő egy űrhajón. Egy másik úrhajó közeledik hozzá, de nem menti meg, cserbenhagyja. Ezután Foyle mégis megmenekül, de megesküszik, hogy bosszút áll a cserbenhagyó űrhajón. Sikerül is felrobbantania, de börtönbe kerül. A börtönből kiszabadul és álnéven tér vissza egy híres cirkusz vezetőjeként. A célja, hogy kiderítse, ki és miért adott parancsot arra, hogy cserbenhagyják az űrben. Tovább nem mesélem, de a regényben van egy csomó érdekesség, például teleportáció (jauntolás); egy vak nő, aki látja a hőt; Gully Foyle teste kibernetikusan fel van turbózva (villámgyors és nagyon erős); plusz egy csomó más érdekes karakter és jelenség. A regény nagyon gyors, száguldó tempóban halad.

2015. márc. 3. 18:08
 3/3 anonim ***** válasza:

“Gully Foyle is my name

And Terra is my nation.

Deep space is my dwelling place,

The stars my destination.”

2015. márc. 3. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!