Mennyi az esélye hogy összetudok hozni egy kémia és biosz 85%os emelt szintű érettségit, ha csak arra tanulok szeptembertől?
Nem azt mondom, hogy nehéz, mert ha az ember pluszpontért csinálná csak 50-60% kb nevetséges tudással megkapható (ha érdekli a téma), ha 100%ra hajt az ember (amiből lesz esetleg 85% akkor bizony oda kell tennie magát.
bioszból is nehéz, pl a komplett 10.es anyag abszolút érdektelen annak aki orvosira menne, mégis minden évben visszatérő pl növényi szovetek-szervek, állatok viselkedése, társulások
ha még tudod is miből tanulj akkor is kevés az egy év sztem
nem is az, hogy olyan eldurvultan nehéz lenne, de 85% az bizony nem kevés, szerencse is kell hozzá, ráadásul duplán...
a kémia szerintem könnyebb, mert az ötösöm lesz kémiábólhoz van egy szájbarágós megoldás kötet külön, amivel kb nulláról fel lehet készülni a számolós feladatokra, a táblázatok meg kísérletelemzések gyakorlatilag a villányiból vannak visszakérdezve, egyáltalán nem nehezek ha az ember odafigyelve magának tanulja (valamelyik évben az ammónia szintézisgázból előállítása az egyensúlyra vezető folyamatok példája volt a könyvből) a mozaik 11-12 elméletis könyv vicc kategória ne készít fel semmire
a kémival kezdeném, és szerintem ha ma elkezded ősszel már lehetne emeltszinten állni (sajnos az előrehozott érettségizés lehetősége megszűnt), jó ha tudja az embere a sejtbisoznál nem a levegőbe beszél a pirimidinnel purinnal imidazollal szteránvázas vegyületekkel citrátkörrel ATP szintézissel foszfatidsavval
oktatas.hu 2015.jan.8.
Vizsgaidőszakok
Az érettségi vizsga vizsgaszabályzatáról szóló 100/1997. (VI. 13.) Korm. rendelet (továbbiakban: vizsgaszabályzat) 12. § 6) bekezdés b) és c) pontja alapján érettségi vizsgát két vizsgaidőszakban, a május-júniusi és az október-novemberi vizsgaidőszakban lehet tenni
egyikből se nulláról indulnék, kémiát tanultam normálisan 4 évig a bioszt 6 évig azt kevésbé lelkiismeretesen
az orvosi lenne a cél
Szerintem, ha nem 0-ról indulsz, 1 évig csak a 2 tárgyra koncentrálsz, megoldható.
Ha kell, tudok mondani olyan budapesti intézményt, ahol heti12-12 órában tanítják a 2 tárgyat, emelt szintű érettségire készítenek belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!