Egyetemről kiiratkozás?
Ez a második félévem (ELTE TTK), már beregisztráltam erre a félévre, de szeretném abbahagyni. Elvileg március 9-ig lehet módosítani a bejelentkezést, ám a Tanulmányi Osztály honlapja szerint valamilyen dokumentumot is be kéne mutatnom ("Bejelentés (regisztráció) visszavonása
a váratlan ok igazolásáról szóló dokumentum bemutatásával").
Tudna valaki segíteni, hogy ez mi lehet? Nem vonhatom vissza egyszerűen, csak különleges esetben lehet? Ha lenne rá esély, nem szeretném ezt a félévet elvégezni (máshova szeretnék menni és ha valahogy meg lehetne oldani, hogy megmaradjon ez a félévem és ne számítson bele az államilag támogatottakba, annak nagyon örülnék).
Szia!
Én is TTK-s voltam és mendemondák alapján úgy tudom, nem kell olyan túl komoly indok az utólagos passziváltatásra, meg egyébként is... Mi közük hozzá, ha az ember már egyszer úgy döntött, otthagyja?!
Én mindenképp a passziváltatást ajánlom, hiszen akkor a visszafizetés/ledolgozás része is eltolódik addig, míg az új egyetemi képzésedet el nem végzed...bár úgy tudom 1 félév esetén még nincs visszafizetési kötelezettséged(ez 2013-tól van érvényben azt hiszem)
Ha biztosra akarsz menni, inkább az oktatási hivatalt zaklasd és a TO-sokat (bár amilyen rátermettek, úgyse lesznek valami tájékozottak... :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!