Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megbántam a jelentkezésem....

Megbántam a jelentkezésem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

ELTE TTK biológia szakra jelentkeztem de rájöttem, hogy nem szeretnék oda járni. A nyelvek, mint arab, német, angol, spanyol sokkal jobban érdekelnének. Mit tegyek?

Gondoltam arra, hogy nem megyek el a biosz és föci érettségire (ezekre jelentkeztem) így nem fognak felvenni és jelentkezek pótfelvételin valamelyik nyelvszakra HA indul. Csak ugye nem biztos, hogy arab alapszakra lehet pótfelvételi keretében jelentkezni. Nem akarok kihagyni egy évet. :(

Tudtok valami tippet adni?

2015. febr. 27. 19:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

#9 Ez teljesen intézmény függő. Bátyámat még egyik főiskoláról a másikra is átengedték, mert elég jó kapcsolat volt a két intézmény között.

Kérdező: Én a helyedben még aludnék rá párat, hiszen elég hirtelen jött döntésnek látszik ez az egész.

2015. febr. 28. 12:23
 12/15 anonim ***** válasza:

Ez tényleg elég fura, h először annyira a bioszt

aztán meg már nem

2015. febr. 28. 14:05
 13/15 anonim ***** válasza:

Jav.a bioszt akartad, aztán meg már nem

Most már menj el belőle az érettségire károd nem lesz belőle

2015. febr. 28. 14:06
 14/15 anonim ***** válasza:

Jól összekavartad a dolgokat

Meg ha eddig nem tanultál spanyolt, akkor hogy akarsz

oda bekerülni

2015. febr. 28. 14:08
 15/15 A kérdező kommentje:

Úgy látszik itt mindig mindenki tudta mit akar. Elhihetitek, tisztában vagyok azzal, hogy nem gondoltam át eléggé a döntéseim.

Pl. arab alapszakhoz ha a spanyolt akarnám felvenni, tudtommal kezdő szintről is lehet indulni.

Azért köszönöm a válaszokat, aki még tudna valami hasznosat írmi, megköszönném.

2015. febr. 28. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!