Miben lesz más az én szakközépiskolás érettségim mint az a gimnáziumba tanuló unokatestvéremé?
Folyton összehasonlítgatnak bennünket hogy mert ő gimibe jár és ott mennyivel nehezebb az érettségi. Szerintem meg mindenhol ugyanazt irják,de mindegy.
Sőt én úgy gondolom h nekem még egy kis elönyöm van is vele szemben,mivel én pénzügyes szakközép iskolába járok,és 5. tárgyként abból is fogok érettségizni.
Én is ő is,pénzügyi területen fogunk tovább tanulni ha minden igaz. Ugyanoda adtuk be a jelentkezést.
Már unom ezt a piszkálódást. Én is mehettem volna gimibe,de tudtam h milyen irányban akarok tovább tanulni,így szakközépbe mentem.
a tiéd nehezebb. A követelmény az érettségin azonos, de neki van lehetősége fakton tanulni emelt óraszámban a tárgyakat, neked a szakmai tárgyak miatt az alapórád is kevesebb.
Ezt nyugdtan add elő, ha legközelebb piszkálnak.
Nekem is van lehetőségem emelt óraszámba tanulni. Sőt a szakmai tárgy,kötelező is mivel abból fogok érettségizni. Járok még matek fakultációra is.
Én nem érzem úgy h mert ő gimibe jár,több lenne rajta a teher. Néha pont forditva gondolom ezt,hisz nekem ott a szalmai tárgy is. Ami persze nekem jó h én már most tanulom ezt,mivel sok ismerösöm mondta aki oda ment tanulni ahova én is akarok,hogy amig azok akik az án iskolámból mentek oda,röhögve csinálták meg az ehez tartozó tárgyat,a gimisek,vagy a más középiskolából jövök szenvedtek vele.
Na mindegy. Csak idegesít h azért mer ő gimibe jár engem lenéznek h csak szakközepes érettségim lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!