Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy szebben...

Mit csináljak hogy szebben tudjak rajzolni?

Figyelt kérdés
Annyira szeretném hogy ha szépen tudnék rajzolni. Lehet ezt valahogy fejleszteni vagy mit csináljak

2015. febr. 26. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet, mégpedig különböző rajzolási módszerek kipróbálásával.

A hagyományos "ne emeld fel a ceruzád a papírról" általábannem jön be, és gondolom a legáltalánosabb "ezer vonással szálkásan rajzolok, később majd kihúzom és radírozok" módszer ami nem vált be.

Van egy mozaikos rajzolási módszer, amikor a látványt kis egységekre osztod, és mozaikonként rajzolod meg a céltárgyat. Esetleg.

2015. febr. 26. 20:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi majd megpróbálom
2015. febr. 27. 06:15
 3/4 anonim válasza:

Ezer meg ezer dolog van,amit gondolsz,kényelmesnek találsz.:) Mondok néhány dolgot ami eszembe jut.

1.Kezdésnek nézz videókat/tutorialokat,írd be YouTubera,DeviantART-ra vagy Googleba hogy "How to draw" vagy konkrét dologra is rákereshetsz.(úgyértem pl.:"How to draw a cat?" "How to draw Kurt Cobain?" stb../példák lvl 100 xd/ )

2.Nem sokban különbözik az előzőtől,de írd be azt is hogy "How to draw better/Tips for drawing..." az ilyen videók/tutorialok speciel tippeket adnak ahhoz hogy hogyan rajzolj jobban,mire kell figyelni,stb..:)

3.Gyakorlás,gyakorlás,gyakorlás!!:D

Tudom,mindig mindenre ezt mondják,de általában igaz is!Egy idő után ki fog majd alakulni valami,és azt is lehet majd még fejleszteni,amit gondolsz.

Remélem tudtam segíteni!:)

2015. febr. 27. 16:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszii a normalis válaszokat 😁😁 igen tudtatok segíteni
2015. febr. 27. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!