Mit csináljak hogy szebben tudjak rajzolni?
Lehet, mégpedig különböző rajzolási módszerek kipróbálásával.
A hagyományos "ne emeld fel a ceruzád a papírról" általábannem jön be, és gondolom a legáltalánosabb "ezer vonással szálkásan rajzolok, később majd kihúzom és radírozok" módszer ami nem vált be.
Van egy mozaikos rajzolási módszer, amikor a látványt kis egységekre osztod, és mozaikonként rajzolod meg a céltárgyat. Esetleg.
Ezer meg ezer dolog van,amit gondolsz,kényelmesnek találsz.:) Mondok néhány dolgot ami eszembe jut.
1.Kezdésnek nézz videókat/tutorialokat,írd be YouTubera,DeviantART-ra vagy Googleba hogy "How to draw" vagy konkrét dologra is rákereshetsz.(úgyértem pl.:"How to draw a cat?" "How to draw Kurt Cobain?" stb../példák lvl 100 xd/ )
2.Nem sokban különbözik az előzőtől,de írd be azt is hogy "How to draw better/Tips for drawing..." az ilyen videók/tutorialok speciel tippeket adnak ahhoz hogy hogyan rajzolj jobban,mire kell figyelni,stb..:)
3.Gyakorlás,gyakorlás,gyakorlás!!:D
Tudom,mindig mindenre ezt mondják,de általában igaz is!Egy idő után ki fog majd alakulni valami,és azt is lehet majd még fejleszteni,amit gondolsz.
Remélem tudtam segíteni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!