Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Akkor is osztályzó vizsgát...

Akkor is osztályzó vizsgát kell tennem, ha szerzek felmentést egy adott tárgyból?

Figyelt kérdés
Egész éves felmentésem van tesiből,de gyógytesire járnom kell,viszont sokat voltam beteg ezért kevés órán voltam bent és lassan elérem a 30%-ot,viszont semmivel se jobb a gyógytesi,mint a tesi és csak jobban fáj a hátam,mint az előtt. Ha teljes körű felmentést szerzek most évközben akkor is osztályzó vizsgát kell tennem?

2015. febr. 26. 12:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem jarsz rendszeresen akkor ne csodalkozz, hogy sz.a.rt sem er! Inkabb beszelj a tanarral, hogyan lehetne potolni, es mostantol jarj rendszeresen. Vagy a logas fontosabb mint az egeszseged? Szerintem nem poenbol kell odajarnod!
2015. febr. 26. 13:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha szerzel felmentést, akkor nem kell. De az ortopédus el tudja dönteni, hogy javult vagy romlott-e az állapotod.
2015. febr. 26. 13:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha fáj a hátad úszni kéne menni vele
2015. febr. 26. 14:34
 4/5 A kérdező kommentje:

Első kérdező,már meg ne haragudj,de,hogy jössz te ahhoz,hogy engem kioktass? Jártam és járok gyógytesire,de mégegyszer elmondom SOKSZOR voltam BETEG,NEM LÓGOK! És elmondták nekem,hogy nem emelhetek nehezet,de zsámolyokat emelgetünk minden órán...

A többi kérdezőnek köszönöm a válaszát.:)

2015. márc. 18. 18:28
 5/5 A kérdező kommentje:
*többi válaszolónak köszönöm a válaszát.
2015. márc. 18. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!