Miért nem záratják be az okj képzéseket?
használhatatlanok???
Én tb-bér szakelőadóit, mérlegképest végeztem és köszi, meglehetősen jól keresek velük.
300 nettót.
Plusz évi 400 cafeteria.
És a mérlegképest is a munkahelyem fizette, nem én...
Kis hülye lúzer, akinek nem megy a tanulás, na az rinyál. Nem a tanfolyam a baj, hanem az, hogy sok hülye jelentkezik, puskázással átmegy, aztán nem ért hozzá. Én bátran mutatom a bizonyítványom, csináld utánam, 15 vizsga átlaából 98%-ot összehozni... és a 15 vizsga három nap alatt ment le, nem egy év alatt.
Sőt ki merem jelenteni,hogy az okj-s képzések hozzájárulnak az ország elszegényedéséhez.Akárcsak az sztk-s intézmények.
Miért adnak egy ilyen ingyenes hendikepet az embereknek?Mikor a valódi világban minden pénzbe kerül.Ha Amerikába fizetős az egészségügy,fizetés az oktatás,akkor mitől érzi magát különbnek a magyar állam,hogy azt képzeli,hogy annyi pénze van,hogy ingyenes módszerekkel támogassa az embereket?A 2000ezres évektől rengeteg ingyenes okj-s képzés jött létre,ami közben fizetős lett,de a minőségén mit sem javított.Akárcsak az állami egészségügy.Elvárják az orvosok a hálapénzt.Közbe meg nem hiszem,hogy sok mosolygós arc kerül ki az sztk-s fogorvosok keze alól.Miért van ehez állami alap?Jó persze egy kötőhártyagyulladással nyílván nem egy magánorvoshoz kell fordulni.De rengeteg embernek munkát adnak és rengeteg embert ezáltal ki is semmiznek.Az okj-s tanfolyamokat be kéne zárni.Pofátlanul semmire se jó képzések.Mint ez a werk stúdió,pff.Az állami egészségügyben meg vissza kéne hozni a vizitdíjat,mert így nagyon megfogják szívni az emberek.Műhibák,munkanélküliek.Közbe meg emelik az egyetemi ponthatárokat,rendszeresen.Hogy ebbe az állam által kreált kráterbe minél több embert bele lökjenek.Ez egy jellemző jobb oldali politika,tömegeket lenn tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!