Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha szakdolgozatban marhaságot...

Ha szakdolgozatban marhaságot állítok, mert elírtam mondjuk egy évszámot akkor mi történik?

Figyelt kérdés
Alapból bukta?
2015. febr. 21. 13:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Égsz, mint a Reichstag.

Nem hiszem, hogy alapból bukta, de nyilván nem fognak örülni neki.

Ez nem valami röpdolgozat, amit nem volt időd átnézni, mert beszedték az utolsó mondat közepén. Hogy lehet így hozzáállni? Csinálj rendes szakdolgozatot, nézd át, legyél igényes magaddal, és fel se merüljön benned, hogy ilyen hibát hagyhatsz benne.

2015. febr. 21. 15:08
 2/3 A kérdező kommentje:

Kössz, de egyébként ez egy példa lett volna, mondhattam volna bármi mást, ami ott derülhet ki.

Például haveromnak végig azzal volt a tanár, hogy milyen király, aztán meg a védésen lehordta midnenféle szarnak.

2015. febr. 23. 14:24
 3/3 anonim ***** válasza:
De nem mondtál bármi mást. Én a kérdésedre válaszoltam. Ez, amit most írsz, egy teljesen más dolog.
2015. febr. 23. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!