A wikipédia nemzetközi szinten sincs elismerve, vagy csak magyar szinten mint hivatkozás, pl. szakdolgozatban?
Azt hallottam róla, h csak megtűrt dolog, de nem elismert, bár nem értem, mert ha fél percen belül kijavítják a hülyeséget ott, akkor annak lenne értelme, ha elfogadják sztem.
Előre is köszi a válaszokat.
Az alsó hivatkozások után próbálj felkutatni olyan forrást, ami valóban megbízható.
Az a baj, hogy a wikipédiát én is átírom bármikor. Persze, a szerkesztők figyelnek, de ez nem garancia semmire. De a hivatkozások pont ezért vannak ott.
4-es:
ez a jó, h ott a hivatkozás alul, s meg tudja nézni bárki, aki nem hiszi el, de hát mindegy. :)
A wikipédia-szerkesztő laikusként félreértheti a forrást, rosszul használhatja a forrást, csalhat a forrással, nincs önálló hitele, mivel a személyazonossága is ismeretlen. Ha olyan könnyű ellenőrizni a forrásokat a lap alján, akkor Neked hogy-hogy nem olyan könnyű közvetlenül azokból a forrásokból dolgozni?
Az angol wikipédiának van egy bizonyos elismertsége, mióta igazolták, hogy megbízhatóbb, mint az Encyclopedia Britannica, de a magyar ettől még távol áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!