Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen faktot vegyek fel?

Milyen faktot vegyek fel?

Figyelt kérdés

Matekra, informatikára és fizikára gondoltam, viszont nem vagyok benne biztos. Az emelt matekot mindenképpen szeretném megtartani. Az informatikát szeretem és megy is, de nem tudom.....Jövőre kezdünk majd el programozni és ez azért szerintem jól jön meg ez érdekelne is. Igazából ettől nem szívesen válnék meg. Viszont úgy gondoltam, hogy a fizika hasznosabb lenne mint az infó, viszont ezt kevésbé szeretem és kevésbé is megy, szóval nem akarok abba a hibába esni, hogy túlvállalom magam (mert leadni nem lehet év közben). Jövőre, ha jól számoltam 5 tárgyam esik ki és elviekben ezzel a három fakttal is kevesebb órám lenne mint most...viszont nem tudom, hogy a fizika mennyire lenne nehezebb, több mint most...

Mérnök infóban gondolkozom, szóval más tárgynak nem látom értelmét...

Szerintetek mi lenne a legjobb?

2015. febr. 19. 16:43
 1/2 A kérdező kommentje:
Tárgy helyett órát akartam írni, szóval 5 órám kiesik.
2015. febr. 19. 16:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Válaszd az infót.
2015. febr. 19. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!