Tényleg létezik a Matematika feladatgyűjteménynek 3. kötete? Arra gondolok, aminek csíkos a borítója, az első kötet sárga, a második zöld.
Nekem van egy olyan feladatgyűjtemény-sorozatom, aminek az első kötete sárga, a második kötete zöld, a harmadik kötete pedig sötétkék, de sajnos nem csíkos a borítója.
(Amúgy lehet, hogy ez csak kiadásbeli különbség, de ha egy könyvre nem pontos címmel és szerzőkkel/szerkesztőkkel hivatkozol, akkor erre sajnos nem tudunk rájönni. Az enyém teljes címe Matematika – Gyakoroló és érettségire felkészítő feladatgyűjtemény; az I. és II. kötet szerzői Gerőcs László, Orosz Gyula, Paróczay József és Szászné Simon Judit (utóbbi a napokban hunyt el); a III. kötet szerzői pedig Czapáry Endre, Czapáry Endréné, Csete Lajos, Hegyi Györgyné, Iványiné Harró Ágota, Morvai Éva és Reiman István.)
Ezek szerint létezik: [link] és innen be is lehet szerezni.
De azt el kell ismerjem, hogy személyesen csak az I. kötetéhez volt szerencsém, szóval nem tudom, hogy mi van benne.
Köszönöm!
A borítóról úgy tűnik, mint ha programozással lenne kapcsolatos, bár hogy ez egy matek feladatgyűjteményben? Elég merész. :)
Van ugyanilyen Citromsárgában is.
De sztem nem erre gondoltatok, ennek nincs köze a "zöld" könyvhöz, az tök más..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!