Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért csúfolják a Corvinust,...

Miért csúfolják a Corvinust, BCE-t Fővám téri szabadidőközpontnak? Tényleg ilyen gyenge ott az oktatás színvonala? Akkor hogyan állhat az első helyen az iskolák rangsorában?

Figyelt kérdés

Bennfentesek véleménye érdekelne, akik leírják saját tapasztalataikat.

Köszönöm.

Annyi tapasztalatom van, hogy korrepetáltam corvinusos diákot közgázból és azt mondta: „ Mi fele ilyen kemény közgázt nem tanulunk, mint Ti”

2015. febr. 13. 19:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom mennyire nehéz, de én a Corvinusra is felvételiztem és a legtöbb államilag támogatott szak 460-os ponthatárnál kezdődik. Aki ennyit el tud érni az már alapból nem lehet valami hülye ember, nagyobb eséllyel marad is bent a továbbiakban. A mérnök szakokhoz meg jóval alacsonyabb ponthatár kell és hullanak is ki az emberek pl BME-ről mint a legyek. Ettől függetlenül még lehet,hogy könnyebb mint a BME, de nem hiszem hogy olyan gyenge ott a színvonal...
2015. máj. 20. 17:59
 12/12 anonim ***** válasza:
11-es: én is ilyen naivan álltam hozzá ehhez (egy 440-450 pontos szakon vagyok, nem Corvinus), aztán mikor felvettek és elkezdtem bejárni, megismerni az embereket, teljesen ledöbbentem. Rengeteg a hülye, életképtelen, és tanulmányi szinten is ott tart néhány, hogy elképzelhetetlennek tartom, hogy ennyi pontot bárhogy is összekapartak. Sajnos ez ilyen. Nem a felvételi pontszámon múlik, mennyire intelligens valaki.
2015. máj. 20. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!