Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mekkora esély van arra, hogy...

Mekkora esély van arra, hogy az egyetemi vizsga december 20. és 30. közé essen?

Figyelt kérdés
Sűrűn elő szokott fordulni?
2015. febr. 12. 19:53
 1/5 anonim ***** válasza:
51%

Attól függ melyik egyetem -

Néha van akkor is (választható) időpont

2015. febr. 12. 20:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Én mind3 évemben voltam 20-30. között vizsgázni
2015. febr. 12. 20:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Pl. nálunk az ELTE-n ilyen nem fordul elő egyáltalán, ugyanis olyankor szénszünet van. Nincsenek vizsgák.
2015. febr. 12. 20:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát pl én voltam a mostani időszakban dec 29én és 30án is. Ezek lehetőségek, tehát több időpont közül lehet választani ezt is. Más kérdés, hogy sokszor csak úgy jön ki a lépés, csak akkorra marad szabad időpont vagy simán csak annyi és olyan nehézségű vizsgád van, hogy muszáj karácsonykor is tanulnod.
2015. febr. 12. 21:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Előfordul, de későbbre is vannak időpontok, olyan ritkán van (inkább egyáltalán nincs), hogy csak ebben az intervallumban vizsgázhatsz valamiből. Ha neked ekkor fixen nem jó, akkor te januári vizsgát veszel fel és kész.
2015. febr. 14. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!