Jelentkezési lapban lévő hiba korrigálására kérvényt kell küldeni?
Újra kell jelentkezned, ugrott a pénz.
Illetve a jelentkezésed módosul, viszont ugye így újra kell hitelesítened az egészet, ergo újabb X ezer Ft.
Pedig igen, a felvi.hu is világosan megírta.
Tavaly pl. abból volt gond, hogy 1 o.társam a véglegesítés után feltöltött 1 dokumentumot. És újra kellett volna hitelesítenie az egészet, persze újra befizetve...
ne beszéljetek már hülyeséget, nem kell újra fizetni!!!!!!!
Átírod az adatot, mented, újra hitelesíted, ennyi. Nem kell fizetni.
Jézusom, ne haragudj, teljesen félreértettem!
Mégegyszer elnézést kérek.
"Átírod az adatot, mented, újra hitelesíted, ennyi. Nem kell fizetni."
Szerintem te is az e-felvételire gondolsz.
De nekem az érettségire való jelentkezési lappal van bajom, mert kinyomtattam, és ugye minden jelentkezési lapnak külön száma van. Ezt a számot írtam a közleménybe, amikor átutaltam a pénzt. Szóval nem tölthetek ki új jelentkezési lapot, mert annak már más lenne a száma és elveszne a pénz. De vétettem egy hibát az adatok kitöltése közben és az érdekelne, hogy ezt hogyan lehetne kijavítani. Elég, ha írok egy kérvényt, abban megnevezem a hibát és elküldöm nekik? És egyáltalán kérvényt kell írni vagy más hivatalos levelet?
"Jézusom, ne haragudj, teljesen félreértettem!
Mégegyszer elnézést kérek."
Semmi gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!