Egyetem mellett heti 3 éjszakai műszak?
Hello
Egyetemre járok (informatikus szak). Mivel más jövedelmem nincs ezért diákhitelt vettem fel, de ez nem elég a kollégiumra és a további dolgokra illetve valamennyi pénzt szeretnék félretenni. A diákszövetkezetnél azt mondták hogy minimum heti 3 alkalom vállalható. Szerintetek megvalósítható így?
Azokon a napokon is tudnék kb 4-5 órát aludni végülis a vizsgaidőszakban sem aludtam többet :)
Köszi
Már ne is haragudj, de mégis honnan tudná ezt bárki is rajtad kívül? Nem ismerünk téged, nem tudjuk, mennyire vagy teherbíró, milyen hatékonyan tanulsz, mennyi alvásra van szükséged. Nem tudjuk pontosan azt sem, milyen a szakod, mennyit kell tanulni, mennyire kell bejárni az órákra. A munkát sem ismerjük, nem tudjuk, mennyire megterhelő szellemileg vagy fizikailag.
Ha te úgy érzed, bírni fogod, akkor csináld! Ha bizonytalan vagy, akkor ne kockáztass!
Dolgoztál már éjjel?
Nem azt mondom nem lehetséges, de nagyon fel tudja borítani a bioritmusod.
Pláne ha be kell járnod órákra és nem tudsz aludni előtte, akkor figyelni szerintem képtelenség.
Próbáld meg, de tényleg csak hármat vállalj be maximum, ne többet, és szerintem ne egymásutáni éjszakákon. Talán akkor pihenni is tudsz.
Én nem bírnám, az biztos. Neked kell ismerned magad és tudnod, hogy menne-e, nekem nem menne. Egyszerűen, ha nem suliban vagyok, akkor is van elfoglaltságom, legtöbbször évközik elkészítése és/vagy tanulás. Suliba járás és meló közben nálam az a napi 3-4-5 órás üresjárat ezzel menne el, nem az alvással, tehát gyakorlatilag a 24 órát ki kellene töltenem a pihenés meg sehol.
Így szerintem könnyen kikövetkeztethető, hogy ha dolgoznék, az valaminek a rovására menne... Nem vállalnám, de neked kell ennyire ismerned magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!