Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan lehet 2 műszakos munka...

Hogyan lehet 2 műszakos munka mellett normális családi életet élni? Folyt. Lenn.

Figyelt kérdés
Két műszakban dolgozik a feleségem, amikor d.e-ös, mindig nagyon fáradt,mert korán kél 4,30-kor, ha du-os akkor 9-körül ér haza. Van ugyan már l gyermekünk. Igy is eléggé fáradt, akkor hogyan gondolhatnánk még egy kisgyermek vállalására, pedig nagyon szeretnénk. Két gyermek már igencsak igénybe veszi a szülőket és még ott a munka, a háztartás. Ki hogyan oldja meg, aki hasonló helyzetben van?

2015. jan. 16. 15:23
 1/3 anonim ***** válasza:
40%

Én egy anyukát ismerek, aki váltott műszakban dolgozik és egy gyermekük van, de ő nem fog váltani, mert imádja a munkáját. (sminkes színházban). És ők így alakították ki az életüket, hogy ez ne legyen gond, tehát ilyenkor apuka és nagymama van a gyerekkel.

Én azt gondolom, ha a feleséged olyan jellegű munkát végez, amit máshol is tudna (pld. pénzügyes vagy eladó) akkor keressen olyan munkahelyet, ahol egy műszak van.

Ha pedig ő is olyan, mint az ismerősöm, aki szerelmes a munkájába (netán a munkahelyébe is) akkor ez így fog maradni...

2015. jan. 16. 15:31
 2/3 anonim ***** válasza:
69%
Nem tudom, nem lehet hogy a feleséged egészségével is gond van? Egyen több zöldséget, gyümölcsöt, simán lehet B-vitamin és vashiány a háttérben. Én mikor 2 műszakban dolgoztam délutánosként fél 11-re értem haza és még legalább 2-3 óráig nagyon fitt voltam. Délelőtt mindig kialudtam magamat. Délelőttösként pedig mikor hazaértem ledőltem 1-2 órára, az elég volt ahhoz, hogy este 9-10-ig bírjam aztán jó kedéllyel. Mindig ébren voltam, mire a többiek hazaértek.
2015. jan. 16. 15:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Sztem tartósan nem lehet birni a műszakozást .De ez csakaz én véleményem .Ismerek olyanokat akik évtizedek óta műszakoznak,bár őszintén szólva nem tudom hogy bírják.
2017. nov. 30. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!