Emelt fizika vagy emelt informatika? Esetleg mindkettő?
Figyelt kérdés
11.óta járok ugye fizika faktra. Azt nem mondanám hogy kiemelkedő lennék vagy ilyesmi mert 3as 4eseim voltak fakton. 10-11.ben jártam infóra is. Pascalt (főleg azt) és C-t tanultam/ismerem, HTML-t, CSS-t még régebben tanultam. BME mérnökinformatikára szeretnék bejutni. És nem tudom hogy fizikából vagy informatikából emeltezzek. Már az is eszembe jutott hogy mindkettőből vagy közép fizika-emelt infó is megfordult a fejemben. A fizikától eléggé félek, de info faktra csak most tudnék visszacsatlakozni és utálom az ilyen szövegszerkesztés meg power point meg hasonlókat. Tudom hogy nekem kéne érezni melyik lenne a jobb, meg átgondolni stb. de tényleg fogalmam sincs mi legyen. Valami tanács vagy ötlet? Tényleg bárminek örülök.2015. febr. 12. 14:09
1/1 anonim válasza:
Felesleges mindkettőből egyet csinálj meg jóra mérnökinfóra az a felvételi hogy matek közép/emelt és vagy fizika közép/emelt vagy infó közép/emelt. Ha meg infós akarsz lenni akkor szerintem egyértelmű. Inkább ha nagyon biztosra akarsz menni ott a matek emelt, azt csinálhatod emelten még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!