Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a könnyebb?...

Szerintetek melyik a könnyebb? Emelt informatika vagy emelt fizika?

Figyelt kérdés
Nagyon örlődöm azon, hogy melyikből is kéne érettségiznem, mert nem igazán tudom. Informatikából van már egy középszintű érettségim, de kellene egy emelt szintű is valamiből és ezt a tárgyat nagyon is szeretem, de nem tudom, hogy ezalatt a pár hónap alatt meg tudnék-e tanulni programozni. Mennyire kérik számon az érettségin? Elég csak h az alapokat tudjátok? (a különtanár most sürgősen tervben van.) A fizikával az a helyzet, hogy annyira nem is tudom a dolgokat, meg azt is mondják, hogy nehéz, így nem tudom hogy mit is kéne csinálnom. Tudom, hogy ehhez már elég késő, már én is bánom, hogy ennyire későn jöttem rá mit is szeretnék csinálni az elkövetkezendő években, de akkor is muszáj lesz vmit választani. :/ Please HELP!!! :(

2015. jan. 13. 17:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Időben jut eszedbe :D Emelt infó nem nagy kunszt, igazából a programozás ami nehézség a középszinthez képest. Ha 0 a tudásod, akkor nem tudom mennyire menne tavaszra...

A prog elég nagy része az összpontszámnak.

Nekem ez volt: [link]

Nem várnak nagyon bonyolult dolgokat programozásból, de csípőből kell mennie a fájlból olvasásnak, ciklusoknak, hasonló szösszeneteknek, nem állhatsz le gondolkozni, hogy hogyan is kell megírni egy elágazást.

Ha fog az agyad, ennyit meg tudsz tanulni sok szorgalommal. De akkor tényleg adj bele mindent, mert gyorsan kell dolgozni.

2015. jan. 13. 17:52
 2/4 A kérdező kommentje:
:D, nagyon köszönöm a gyors választ :).
2015. jan. 13. 18:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Ha megnézné egy fizikás is ezt a kérdést, jó lenne ha válaszolna.
2015. jan. 13. 20:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért a programozás csak 40 pont a 120-ból! Az adatbázis-kezelést is magasabb szinten kell tudni, és a szóbeli is keményebb. De azért ha jó eszed van hozzá, és keményen nekifekszel, akkor meg lehet csinálni.
2015. jan. 14. 04:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!