Mit jelöljek meg első helyen? Társadalmi tanulmányok, vagy osztatlan magyar és történelem tanár? Érvek/Ellenérvek? Tapasztalatok?
Társtan. Érv: a lányom is oda jelentkezik, értelmes kérdést bírtál kiírni, jó lenne, ha sok ilyen csoporttársa lenne :)
Ellenérv: én magyaros pedagógus vagyok :))) És ez az érvem a magyar-töri mellett.
Ha azt tartanám a legfontosabbnak, hogy mennyit fogok keresni, akkor mérnöknek vagy orvosnak mennék.. De egyik sem érdekel,illetve egyik sem az erősségem.
Emelt szinten szeretnék érettségizni magyarból, így csak a "bölcsészág" jöhet szóba.
Tudom, hogy a Társadalmi tanulmányokkal nehezen tudnék elhelyezkedni, és csak akkor éri meg oda menni, ha utána mesterképzésre is jelenetkezem..
Azzal is tisztában vagyok, hogy nem fizetik meg a tanárokat.. Nem csak abból áll a munkájuk, hogy leadják az anyagot és dolgozatot javítanak.. Így, utolsó évben tapasztalom, hogy mennyire lelkiismeretes munka ez.. Velünk együtt készülnek az érettségire és őket is annyira foglalkoztatja a továbbtanulásunk, mint minket, vagy szüleinket. Összetett munka ez, szívesen is csinálnám, csak félek, hogy "elbuknék"..
Se nekem, se a szüleimnek( Ha lenne sem várnám el tőlük) nem lenne pénzünk fizetni, hogy egy másik irányba induljak el..
Mármint úgy másik irányba, hogy a tanári diploma mellé..
Köszönöm a válaszokat.. Igaz még nem sikerült kimásznom a dilemmagödörből, de az idő sürget, az talán kicsit motivál a döntéshozatalban..
Sajnos én egyet sem, így csak az alapján tudtam véleményt alkotni, amit itt olvasgattam..
Milyen munkakörben tudtak elhelyezkedni? Mesterképzést is végeztek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!