Debrecenben a Tóth Árpád Gimnázináziumban mennyire nehéz bekerülni a magyar-történelem szakra? Körülbelül mennyi pont kell? És a matematika-történelem?
Szia!
A matek-töri szakban tudok segíteni. Az írásbelin elég a 75-80 pont (szerintem, bár nekem csak 70 lett tavaly), viszont ne csak ennyit próbálj elérni. Próbálj minél jobbat írni, és akkor több lesz az esélye hogy bekerülsz. De függ ez attól is, hogy mennyi pontot hozol (amelyek a felső tagozatos év végi jegyeid átlaga) és attól is, hogy mennyi pontot szerzel a szóbeli felvételin.
Gondolom a magyar-törin is hasonlóak az elvárások. Ja, és tegyél jó benyomást a szóbelin. Legyél összeszedett amennyire csak tudsz. :))
Szia!
Én is ebben az évben felvételiztem a TÁG magyar-töri szakára. Húzós volt a felkészülés, de megérte. Az írásbelim 60 pont lett, a szóbelim max pontos. Az ideiglenes felvételi jegyzékben 50. voltam és felvettek.
Te bekerültél? :) Ha gondolod, írj privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!