Ha újraérettségizek egy tantárgyból, mert elégedetlen vagyok az eredményemmel, akkor a jelentkezési lapon kitöltsem az érettségi adataimat?
A törim elég gyatra lett és nem szimpatizálok azzal a hármassal... Úgy kilóg a sorból...
Te?
(Amúgy sok sikert!)
Én csak bementem abba a középiskolába, ahova eddig jártam, én ott fogok érettségizni, gondolom mivel csak középszintre megyek. Nekem azt mondták a suliban az okosok,hogy ha emeltszintre mennék, akkor az okt. hivatal jelölné ki az iskolát. Egyébként nálam ez majdnem mindegy is, mert az én tanárom már nem tanít a középiskolában, tehát ígyis-úgyis ismeretlen embernél fogok vizsgázni. (Két szót beszéltem az új tanárral és aranyosnak tűnik.)
Igen, felvételi miatt kell. Minden érettségim jó lett és nem hiszem,hogy sokat tudnék rajtuk javitani, egyedül a töri lett karcsú, ezért annak nekifutok... Az megtanulható, sőt még bizonyos része érdekes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!