Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 94 pontos központi felvételi...

94 pontos központi felvételi jónak számít? (48 matek,46 magyar)

Figyelt kérdés
a budapesti Eötvösbe vagy a dunakeszi Radnótiba szeretnék menni.
2015. febr. 3. 10:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha ezt nem tudod megítélni, akkor nem tudom mi lesz veled...

100 pont a maximum, ebből te elértél 94-et. Szerinted jónak számít, vagy nem?

2015. febr. 3. 13:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Á, nem számít jónak, csak már gyakorlatilag az összes suliba fel vagy véve :D

Persze számít a szóbeli is, nem vitatom, de ha a központi ilyen jól ment, valószínűleg nem lesz gond a szóbelin sem.

2015. febr. 3. 19:48
 3/4 anonim válasza:

Ez most komoly? :D Én 79 ponttal próbálom meg az Eötvöst és a szóbelin valószínűleg elájulok. Az én iskolámban én vagyok ezzel a ponttal a 3. legjobb... Pedig egy erős suli és sok verseny nyertes is van.

Ha az idei felvételin az az utolsó feladat nem fogott volna ki olyan sokakon, még akkor is nagyon jó eredmény lenne a 94 pont.

2015. febr. 4. 15:48
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Utolso: nekem 77 lett és én is az Eötvöst írtam elsőnek. Meg így sem biztos, hogy behívnak minket :( ha gondolod, írj privátot, mert kiváncsi vagyok, melyik tagozatra, és meg hova jelentkezel :)
2015. febr. 4. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!