Ha megbuktam, kezdhetem a következö évet nyelvi elökészitőn?
Figyelt kérdés
eddig nem azon voltam de most azon szeretnék mert ott többet tanulják a nyelvet és nekem a nyelv az egyik erösségem ja meg ugy hallottam hogy ott nem is tanulnak kémiát meg ilyeneket csak asszem matek fizika van de aki tudja az leirhatja .köszi2008. aug. 21. 22:02
1/2 anonim válasza:
Idővel ott is tanulnak kémiát. Minden tantárgyból meg vannak ugyanúgy az óraszámok, mint a rendes osztálynál. Az pedig, hogy járhatsz-e előkészítős osztályba, az igazgató és a tantestület döntésén múlik. Szerintem még holnap menj be az iskoládba, hogy legyen idejük a tanévkezdés előtt dönteni az ügyedben. Ja és még annyit, hogy a nyelvi előkészítő sem könnyebb, mint a rendes osztály. Talán az első év tűnik könnyebbnek, de az sem az. Én is előkészítős vagyok.
2/2 anonim válasza:
Dehogy kerülhetsz oda! Én is ott vagyok és ide nem lehet lebukni. Egyébként ha nyelvi előkészítőről buksz, akkor két évet vesztessz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!