Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha gólya vagyok egy egyetemen...

Ha gólya vagyok egy egyetemen (pte-ttk), akkor úgy is megkaphatom az etr-es kódomat és már meg is kezdhetem a kurzusfelvételt? Vagy mindenképp ki kell várnom amíg kiküldik levélben?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm állítólag megkapta már a TO-n és tud is felvenni órákat,de ez a gólyáknál is működik?
2010. júl. 28. 22:25
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Ilyenkor még tuti nincs kurzusfelvétel. Majd augusztus végén vagy szeptember elején..
2010. júl. 28. 22:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt csak levélben küldik ki, hisz szükséged van egy tájékoztatóra is, hogy egyáltalán miket kell felvenned.

DE-n pl. még nincs is kurzusfelvételi időszak senkinek, majd aug végén.

2010. júl. 28. 22:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Milyen szak? Egyébként lehet úgy lesz, hogy az első félévet az egyetem állítja össze, aztán majd csak második félévbe tudsz kedved szerint órarendet összeállítani.
2010. júl. 28. 23:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Majd akkor kapod meg, amikor kiküldik a levelet. De a kurzusfelvétel még csak az után lesz, addig úgysem tudsz felvenni semmit. És ne aggódj, semmiről nem fogsz lemaradni, az elsősök óráit úgysem nagyon akarja más felvenni, nem sokan vannak, akiknek újra kell. Várdd meg, amíg kiküldik az eha-kódot, utána nyugondtan lehet böngészni az ETR-t és ott majd ki is lesz írva, hogy mikor lehet felvenni a kurzusokat.
2010. júl. 29. 00:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Általában elsősöknek Ügyintéző általi tárgyfelvétel van, hogy az azonos Tankörbe tartozók ugyanakkor találkozzanak, és ne csinálhassanak hülyeséget (ütközéseket) az órarendjükben, valamint egyéb tárgyakat ne vehessenek fel.
2010. júl. 29. 01:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszát, akkor megnyugodtam:) A tavalyi szakomon nagyon lemaradtam a kurzusfelvételről és ezért volt fontos most ezt tudni.
2010. júl. 29. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!