Ha nem az én folyószámlámról van befizetve a 9ezer felvételihez, az nem jelent gondot?
Figyelt kérdés
Mert a felvi.hun fel kell tölteni amit az átutaláskor kiadtak papírt, de azon ugye az apu adatai vannak, mert neki van számlaszáma..de akkor is tudni fogják h én utaltam, mert ugye be kellett írni közleménybe stb. az adataimat, mikor fizettem, de azon amit kiadott papírt, azon nincs rajta és azt kell feltölteni...szóval most akkor mi van????!!!2015. febr. 1. 16:11
1/2 szabad név? válasza:
Az átutalásos papír másodpéldányát kell feltöltened. Ott a közlemény rovatban ott kell lennie a te felvi azonosító számodnak. Így már tudják, hogy a te befizetésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!