Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha nem az én folyószámlámról...

Ha nem az én folyószámlámról van befizetve a 9ezer felvételihez, az nem jelent gondot?

Figyelt kérdés
Mert a felvi.hun fel kell tölteni amit az átutaláskor kiadtak papírt, de azon ugye az apu adatai vannak, mert neki van számlaszáma..de akkor is tudni fogják h én utaltam, mert ugye be kellett írni közleménybe stb. az adataimat, mikor fizettem, de azon amit kiadott papírt, azon nincs rajta és azt kell feltölteni...szóval most akkor mi van????!!!
2015. febr. 1. 16:11
 1/2 szabad név? ***** válasza:
Az átutalásos papír másodpéldányát kell feltöltened. Ott a közlemény rovatban ott kell lennie a te felvi azonosító számodnak. Így már tudják, hogy a te befizetésed.
2015. febr. 1. 18:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem gond -
2015. febr. 1. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!