Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan szerezhetnék min.465...

Hogyan szerezhetnék min.465 pontot a felvételihez?

Figyelt kérdés

Azért kell, hogy felvegyenek jogásznak vagy nemzetközi tanulmányokra.

Az összes érettségi tárgyam 5-ös, kivéve a matek, abból nagyon rossz vagyok, nem jövök ki jól a tanárral.

Elvileg lesz két emelt szintű érettségim (magyar és töri), és egy TELC középfokú angol nyelvvizsgám. De még szerintem így sem lesz annyi pontom, mit csináljak? Mivel tudnék még dobni rajta?

Köszönöm szépen előre is a válaszokat!

18/L

2014. okt. 29. 18:52
 1/2 anonim ***** válasza:

A pluszokat "kilőtted" ezekkel, most már csak annyi a dolgod, hogy a nyelvvizsga meglegyen (ha jól értem még nincs), illetve, hogy kimagasló legyen az érettségi eredményed a pontvivő tárgyakból.

Sok sikert! :)

2014. okt. 29. 21:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Igen, én is erre jutottam, hogy az érettségiken áll vagy bukik a dolog... Hát, ez még szép menet lesz. :) Köszi!
2014. okt. 29. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!