Nagyon sürgős, valaki segítene?
A helyzet,h ugye jöv.hét hétfőig fel kell adni a jelentkezést a felsőoktatásba,de nekem kellene a pluszpont miatt egy nyelvvizsga is.Szóval a kérdés az lenne,h mikor van legkésőbb olyan nyelvvizsgaidőpont,amit kijavítanak addig,amíg után lehet csatolni a jelentkezéshez.Meddig lehet után csatolni(én úgy emlékszem vagy június v július de nem tudom már pontosan)?
Ennek függvényében ha pl egy hónappal előtte elmennék nyelvvizsgára,akkor meglesz az eredmény 1 hónap alatt ha sürgősre kérem?Nyelvvizsgára mennyivel előtte kell jelentkezni?Miskolci vagyok,ha vkinek van konkrét infoja,az légyszi ossza meg velem:)
Előre is köszönöm és elnézést a sok kérdés miatt!
Figyi, szerintem kérj tájékoztatást, mert látszik hogy nem vagy képben... (nem bántásból mondom!!!)
Először is döntsd el,hogy milyen nyelvvizsgát akarsz.. bme, telc, euro stb...
Utána válassz időpontot...
Keress sulit, ahol vizsgázhatsz..
Add le a jelentkezésedet.
Egyébként a személyes véleményem az,hogy inkább menj egy korábbira, ha biztos vagy a tudásodban, mert elvileg 2 hónap kell a bizi előállításához. Én nagyon lassan tudtam meg tavaly az eredményemet... Megvágtak 58%-kal írásbelin és már nem tudtam nekiugrani mégegyszer, mert kifutottam az időből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!