Elég gáz de megvágtak tesiből! Hogyan működik ez? és hogy hányszázaléktól engednek át?
Engem is majdnem megvágtak egyszer... :)
Szerintem pótvizsgán tesiből mindenkit átengednek, már ha megjelensz.
Hát ilyet még nem hallottam, hogy valakit tesiből megbuktassanak. Ennyire szigorúan veszik a tesit, vagy azért buktatott meg, mert lógtál v. lazsáltál v. szemtelen voltál? Mert azt mondjuk még érteném, ha egyszer sem öltöztél át egész évben és erre a tanár bekeményített.
De ha normálisan viselkedtél, akkor elég nagy szemétségnek tartom a részéről, hogy meghúzott egy készségtárgyból és elszúrta a nyaradat.
Kérdezd meg a tanárt, hogy mi a minimum a ketteshez. És gyakorold azt! Akkor csak átmész. Szorítok.
Köszönöm h szórítasz:)
Igazság szerint, nem vagyok valami jóban a tanárnővel...és pont most költözik az iskolám is:S...elég gáz helyzet:S...nem tudom kifog vizsgáztatni. Nem voltam szemtelen, soxor lógtam, de annál több volt az orvosi felmentésem!:S...tudom...elcsesztem:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!