Kresz szabálysértésért megvágtak, ha nem fizetem be, akkor ledolgozhatom, vagy mit csinálnak?
elméletileg közmunkán ledolgozhatod
önkormányzat tud segíteni
Igaza van, tényleg csak pénzt gyűjtögetni küldik ki őket. Nekünk kell fenntartani azt a rednőrséget ami pont olyankor nincs ott amikor "valaki" meg akar késelni, de ha nem a zebrán megyek át már rögtön igazoltatnak.
Szerintem dolgozd le 5000ft/nap, vagy üld le, azt hiszem az is 5000ft/nap, vagyis egy nap közmunka vagy egy nap börtön. Én gyorshajtást akartam lediolgozni de sajnos azt már nem engedik.
5000 Ft-os közúti bírság:S van még ilyen?
Nem!!! nem lehet ledolgozni. A rendőröknek semmi köze a közmunkához. Nem fizeted: felszólítás, megint, megint. Aztán jogsit elveszik és ha azután se fizetsz irány a sitt.
Ennyi... 5000-et 1 nap alatt leülsz.
Igen valószínű, ha ilyen kicsi a bírság, akkor csak elveszik a jogsid és 30-40 ezerért visszakapod+újra le kell vizsgáznod, és kapsz 10 büntipontot.
16.40-es vagyok! utánna néztem: pontosan 35500 Ft: a a késedelmi kamattal növelt bírság rendezésének elmulasztásából fakadó bevont jogosítvány visszavétele.
10 büntipont és újra le vizsgáznod forgalmiból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!