Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Vonzódom hozzá, de miért?

Vonzódom hozzá, de miért?

Figyelt kérdés
van egy osztályfőnököm, már a nyugdíjas éveiben van, és nem tudom miért de vonuódom hozzá. Nem szerelemből, csak néha úgy meg tudnám ölelni és puszilhatni, mintha a saját papám lenne. Szeretem, kedvelem. De tényleg nem szerelemből. Ez gond? Én még csak most leszek 16. Úgy kell visszafognom magam hogy ne öleljem meg. Ez miért van? Ez normális?
2010. febr. 9. 17:33
 1/8 anonim válasza:

nem ez nem normális. tanárod utáld! :-)

vagy ha gazdag vetesd el magad :-)

ám lehet nagyapa nélkül nöttél fel s őt látod benne. az is lehet hogy csak a tudása miatt tiszteled, de az is lehet hogy csak tetszik a stílusa, vagy az hogy az emberekkel hogyan bánik. de ne mutasd ki az érzéseid mind a tanáraid mind az osztálytársaid szemébe igen kellemetlenül fog belenézni ha ez kiderül. s egy még fontosabb dolog. ne híresztelj el róla semmit! ne tedd tönkre. harmadik kis tanácsom, ha majd végeztél az iskolával, legalábbis ott, s még akkor is ezt érzed, akkor bevallhatod Neki négyszemközt. de ne hozd kellemetlen helyzetbe előtte.

2010. febr. 9. 17:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális, majd az érettségi banketten megöleled.

Most titokban elárulom neked, hogy én meg tanár vagyok, és nekem is kedvem volna néha megölelni valamelyik tanítványomat, persze én sem teszem, ahogy a kollégáimmal sem, akiket kedvelek, de nem hiszem, hogy a gondolat maga abnormális volna, hogy valakit kedvelünk.

2010. febr. 9. 18:36
 3/8 A kérdező kommentje:
de én nem voltam ilyen. Utáltam őket, de ő más. Igen, az igaz hogy nagypapa nélkül nőttem fel, és őt látom benne az lehet. De el szeretném árulni neki. Ne tegyem akkor? Vagy majd amikor végeztem sulival? Semmiképp se most? Nagyon elárulnám.
2010. febr. 9. 19:07
 4/8 anonim ***** válasza:
pont én is ebben a helyzetben vagyok,én elakarom árulni még ballagás előtt kb. az utsó két hétbe..:) végülis miért ne szabadna megölelni,mondjuk egy óra után,amikor ő kicsit bent marad a terembe és te meg egyedül vele és ugy teszel mintha sietnél de odamész és megöleled merth. szereted meg bírod v. vmi xd én ezt fogom tenni,vagy nem xĐ
2010. febr. 9. 19:38
 5/8 anonim válasza:
figyeljetek! főleg most a sok iskolabotrány miatt ez nagyon rosszat tenne a tanár hírnevének! nem Nektek akarok rosszat távol álljon tőlem, de ha kiderül ráfogják hogy kapcsolat van köztetek, s még el is távolíthatják a tanári állásból. ezt szerintem nem akarjátok. márészt gondoljatok bele ha Ő ezt is elutasítja (józan ésszel) akkor utána hogy néztek a szemébe? mindenképpen várjatok a ballagás végéig! vagy ha van iskolaorvos nem szégyen az ilyet Vele megbeszélni, esetleg az igazgatóval ha normális! de hqgsújozni kell, hogy a tanár nem tud semmiről! s hogy nem szerelem ez mit éreztek!
2010. febr. 9. 19:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Lányok, szerintem bírjátok ki. A szeretetet nagyon sokféle módon ki lehet fejezni, például egy mosollyal vagy egy névnapi köszöntéssel vagy egy bizalmasabb beszélgetéssel, ami mind belefér a tanár-diák viszonyba. De egy öleléssel már lehet, hogy azt a tanárt hoznátok kellemetlen helyzetbe. Érettségi után is ugyanúgy fog neki örülni.
2010. febr. 9. 19:44
 7/8 duhaj ervin válasza:
Valószínű egy kis apa komplexusod lehet,vagy megtaláltad az apát benne,vagy keresed.Ez nem baj csak maradjon a te titkod.Felnött koromban a férfiakban is apámat kerestem.Csak vigyázz nehogy thalasszális regresszió lépjen fel!
2010. febr. 10. 11:11
 8/8 A kérdező kommentje:
az micsoda?
2010. febr. 10. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!