Makoto kun kérdése:
Hogy értessem meg a szüleimmel, hogy nekem ez az iskola NEM jó?
Figyelt kérdés
Az elején minden jó volt az osztálytársak is rendesek voltak.Mostanság állandóan piszkálnak beszólogatnak de ők csak "viccből" mondták..! ma meg azt mondja az egyik osztalytars,hogy jobb lenne,ha meghalnék és stb... ezek nekem nagyon rosszul esnek és nem tudok az ellen tenni,hogy ezt ne csinálják,mert,ha én visszaszólok ő akkor még durvábbat mond vissza! Már sokszor nincs kedvem iskolába menni mert tudom mi vár ott ezért van mikor előbb haza kéreckedem és olyan is volt mikor 1 hétre felmentést kaptam mert azt mondtam faj a hasam,de ez nem mehet így tudom jól!A szüleimmel beszéltem erről és nem akarnak másik iskolába küldeni mert ez jó nekem azt mondják...de én nem bírom ezt a mindennapi stresszt a suliban!
15\L
2015. jan. 29. 18:21
1/2 anonim válasza:
Kevés az önbizalmad. Szard le mit mondanak a többiek, mosolyogj egyet a képükbe és mond nekik, hogy "már rajtavagyok" és hagyd őket faképnél. Az számítson amit te gondolsz, az idődet pedig a barátaiddal töltsd és ne próbálj beilleszkedni egy ilyen társaságba, ahol ennyire "nagylányosan/fiúsan" viselkednek.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ megpróbálom! :)
2015. febr. 12. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!