Nem hiszik el a szüleim! Mit csináljak? (L/13)
Figyelt kérdés
a héten nagyon megfáztam, nagyon fáj a torkom, egész nap köhögök, meg tüsszögök és pár nap alatt elfogyott a 100 db-os zsebkendő csomagom is. nem hiszik el a szüleim hogy egész napot végigszenvedem az iskolában és nem engedik hogy itthon maradjak. mit mondjak nekik, vagy mit csináljak?2015. jan. 29. 16:32
1/4 anonim válasza:
Volt már rá példa, hogy lógtál nem mentél be suliba? Mennyi hiányzásod van? Ha nem hiányoztál sokat akkor próbáld nekik lemagyarázni, hogy tényleg bajod van, de normálisan.
2/4 A kérdező kommentje:
összesen kb 1-2 hetet hiányoztam suliból de az nem lógás volt sok egészségügyi problémám volt..de ha most meg azt mondom nekik hogy elakarok menni orvoshoz azt se engedik meg.nem tudom mit mondjak nekik hogy elhidjék:(
2015. jan. 29. 16:53
3/4 anonim válasza:
ha nincs lazad nyugodtan mehetsz suliba.
4/4 anonim válasza:
Ha egy szobában vagy velük, és ott fogsz megállás nélkül orrot fújni, köhögni és tüsszögni, akkor majd maguktól is rájönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!