Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » E-felvételi: diákigazolvány...

E-felvételi: diákigazolvány aláírást hogyan kell eljuttatni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 22:16
 1/4 czibles ***** válasza:
valahova csinálsz egy aláírást, azt beszkeneled és feltöltöd.
2010. febr. 8. 22:22
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi,én meg már minden bonyolultra gondoltam :p
2010. febr. 8. 22:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Megfogsz egy cetlit, aláírod. Ha gondolod le is vághatod a széleket, hogy az aláírásod pont benne legyen.

[link]

Kb így legyen, csak próbáld meg jó nagyba aláírni, mer min 200x200-as felbontásnak lennie kell.

A lényeg, hogy a lehető legkevesebb fehér rész legyen a papíron, vagyis alul, fölül és oldalt vágd le afehér részeket. Akár ollóval, akár képszerkesztővel (miután digitalizáltad)

Ha megvagy, akkor scanneld be/fényképezd le, (előbbit ajánlom) de úgy állítsd be, hogy csak az aláírást scannelje be nem kell egy egész A4-es méretet. (ha nem megy az se baj)

Nyiss meg egy képszerkesztőt, pl. a microsoft picture magangert, átméretezés, és min 200-as felbontás legyen a legkisebb része. Lehet picit homályos lesz, de talán nem nagy baj. Másképp nem lehet megcsinálni, nem tudom ki találta azt ki, hogy 200-as legyen a magasság egy aláírásnál...

2010. febr. 8. 22:25
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
2010. febr. 8. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!