Eotvosbe hany pontos felvetelikkel jelentkeztek?
En sajnos 79 pontot ertem el. Tudom, annyira azert nem veszes, de nem tudom.. Igazabol az bosszant benne, hogy ment az volna jobban is. Be merjem irni, vagy felejtsem el?
Akik Eotvosbe szeretnenek jelentkezni, kb hany pontot ertek el? Matek csak szerintem volt elegge nehez?
70-75tel jelentkezem. Jovo het szerdan tudom megmondani bovebben, mennyi lett.
Szerintem ird be. Ha en ugy erzem, lejjebb megy a ponthatar, es van meg remeny, neked ia lesz :)
Engem is bosszant a pontszamom. Gyakorlasoknal 40-40 pontokat irtam, igy ez lesujto. Meg a magyaron annyira nem vagyok kiakadva, de a matek 9. Feladatot ugy elneztem, mint a sicc. Nem a kocka terfogata, hanem a visszamaradott testte. Felreertelmeztem. A 10.re irtam valamit de a megoldokulcs szerint az nem jo. Es ilyen egyszeru dolgokat neztem el, mint pl a meter, decimeter atvaltas, vagy azelso utolsojaban szamolasi hibam volt. Kb. 33 pontom lesz. A magyar min. 6 pontos fogalmazassal 40. De az meg megfelel.
Első vagyok, 45 magyart, és 32 matekot írtam. Remélem behívnak szóbelizni :// Mindenképpen elsőnek jelölöm a sulit, humán tagozatot.
Te melyik tagozatra mennél? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!