A kérdést azoknak szánnám akik osztatlan tanárképzésre jelentkeztek: Ti milyen ruhában jelentetek meg az alkalmassági vizsgán?
Tudom , hogy buta kérdés , de azért rákérdeznék erre.
Nekem holnap lesz a pályaalkalmassági , és szerintem fekete nadrágba + fehér ingbe megyek. Nyakkendőt és zakót szerintem nem veszek , mert kb megkukulnék a melegtől._.
T hogyan mentek ?
"fekete nadrágba + fehér ing"
Tökéletes.
Igazából lényegtelen, hogy mibe mész. Én rövid nadrágban, és egy sima pólóban + sportcipővel mentem, volt aki farmernadrágban, és még is átmentek, szóval nem kell túlzásba vinni.
(persze a nagy része az embereknek átment pingvinbe, szóval mindenki nagyon elegáns volt, felvették az érettségis ruháikat :)
Majd mesélj, hogy milyen volt, mit kérdeztek, hányan voltak stb stb
Egyébként eléggé kevés információ kering az alkalmasságiról az interneten, és hogy őszinte legyek én értelmét sem látom ennek a nagy hajcihőnek, mivel a jegyek még mindig a békafeneke alatt vannak szóval kettes- hármas emberek kerülnek be top egyetemre (persze az más kérdés, hogy bent is maradnak-e majd).
Én csak matekból vagyok kettes:) A többi tárgyból négyes-ötös vagyok.
Egyébként egyetértek veled. ráadásul még pénzbe is kerül a maga a vizsga (3000 ft) , szóval szerintem azért találták , hogy még egy kis moneyt lehúzhassanak az emberekről. A pontszámokat nem befolyásolja:/
* találták ki
A vizsgáról azt hallottam , hogy a kérdőívet kell kitölteni , meg húzni kell egy eseményt , hogy én azt hogy oldanám meg .Pl: az egyik kiskorú gyereknél alkoholt találok....:)
Sokféle menetet halottam már.
Volt ahol bemutatkoztál, elmondtad, hogy miért akarsz tanár lenni, esetleg milyen a tökéletes tanár, vagy felolvastál egy szöveget ott a helyszínen, vagy egy szituációt kellett húznod.
Tesztről még nem hallottam (bár pszichológiából van magán a tanárképzés folyamán).
Milyen tanárnak készülsz egyébként? gondolom az eltére mész, ugye?
Nem , nem oda, igazából a kérdés kulcsszavaiból kiderül , hogy hova megyek: NYME. Tudom , hogy nem a legnevesebb egyetem , de ez régen tanárképző főiskola volt , szóval - ahogy az egyik előadásukon mondták - a "tanárképzés a specialitásuk"
Történelem-földrajz tanárszakra jelentkeztem.
Nem is figyeltem a kulcsszavakat.
Miért pont földrajz? Miért nem valami nehezebb tárgyat választottál hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!