Nyolcadikosok, a 2015-ös felvételit hány pontra írtátok meg?
Figyelt kérdés
Mennyi lett a matek és magyar?2015. jan. 22. 17:49
11/31 A kérdező kommentje:
Mellesleg nekem ott, abban az iskolában mondták, hogy nem csak az enyém lett ilyen, szóval fel a fejjel. Biztosan másnak se lett jobb a tudásához képest. A suliba, ahová mennék, ott azt hiszem 15 ponttal csúszott az átlag, így kénytelenek a ponthatárt kicsit lejjebb vinni. + a szóbelin még lehet villogtatni, akire még vár. Sok sikert mindenkinek!
2015. jan. 25. 16:44
12/31 anonim válasza:
Nekem kb. 80 pontom lesz sajnos caak hetfon tudom meg 3. Te hova szeretnel menni?
13/31 anonim válasza:
Engem kérdezel? A harmadik válaszoló vagyok.
15/31 anonim válasza:
Eötvösbe, Madáchba, Berzsenyibe, vagy a Veres Pálnéba mennék (3.).
16/31 anonim válasza:
Ha érdekel még valakit, a mi sulinkban a jó csoportokban (a főtárgyakból képesség szerint el vagyunk osztva) rengetegen írtak 50-70 pontos felvételit, pedig elég erős iskolába járok. Én jól teljesítettem, 78 pontom lett, szóval egyenlőre szóbeli, és a totális arculcsapás foglalkoztat, ami egyenlőre még várat magára.
17/31 A kérdező kommentje:
Utolsónak nagyon gratulálok, szerintem már megnyugodhatsz, bár nem tudom hová mész. Ma megérkezett több eredmény... Az iskolából eddig senki nem írt 60 pont felett. Egy srác írt kereken hatvanat, én 59-et, a többi 39-57-ig mozog. Hihetetlen, hogy szúrhattuk el ennyire
2015. jan. 28. 14:31
18/31 anonim válasza:
Harmadik válaszoló vagyok. Megvannak a pontok, 77. Magyar 45, matek 32. :D Nekem megfelel, csak hívjanak be az Eötvösbe szóbelire XD
19/31 anonim válasza:
Ki vagytok itt h úristen 70-75 pontos nagyon rossz,nekem meg a sulinkba mindenkinek 50 pont alatt lett :(pedig aki nálunk írt mindenki 4/5-s tanuló.
20/31 Mészáros Laci vagyok válasza:
Vajon mennyire látszik a pontozáson, hogy melyik gimiben írtátok meg a felvételit? Van olyan gimi, ahol jóindulatú a pontozás és van ahol szigorú?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!