Tanulni vezetek és furcsa az oktatóm. Mit csináljak?
Ezelőtt még nem vezettem soha, tán gyerek koromban gurultam egy keveset.
Már 14 órát vezettem, az oktatóm félelmetes, így szar úgy szar amit csinálok. Amúgy is féltem a vezetéstől, de most már még gyomorideggel megyek vezetni. Beismerem én is hibás vagyok mert szörnyű a kormány fogásom. Nem tudom miért ha másra figyelek össze, vissza fogom a kormányt, és ő ezt úgy veszi mintha én direkt idegesíteném vele direkt nem úgy csinálnám ahogy ő mondja.
A másik 10 óra környékén először a városban 15 perc után lefulladtam a lámpánál, lekanyarodás volt egy parkoló részbe merem állítani lehető legrosszabb része a városnak, na én ott teljesen lefagytam, bekanyarodtam a parkolóba majd amire már emlékszem az ez: ne húú gas ba***eg mert kib***lak a kocsiból ba***eg ha nem azt csinálod amit mondok.
Elvileg lassan kanyarodtam. A másik esett egy parkoló 12 óra környékén újra egy lefulladás, megint ment a önbizalom tuning, majd ordibálva enged fel a kuplungot!!! Ez legalább ötször, én felengedtem csak ő azt akarta hogy vegyem le a lábam a kuplungról. Meg figyelmetlen vagyok, nem tudom mások hogyan csinálják, hogy a városban haladva már pár óra után mindenre tudnak figyelni. Próbálok kedves lenni vele. Első alkalommal a kuplung felengedés nem ment valami fényesen lefulladtam párszor. Ott is ment az önbizalom tuning ezerrel. De amúgy meg megy a vezetés mert mindent megcsináltam a mit mondott. Csak az a baj még ami volt kedvem még az is elment a vezetéstől.
Nem értem már úgy kellet volna oda mennem, hogy tudok vezetni.
Mással meg biztos jó fej mert mikor megyek még a másik tanulóval, ott beszélget, nevetgélnek. Én meg örülök ha le tudok lépni.
Most, hogy szuper tanacsokat kaptal, valami hasznosabbat idefirkalok neked.
Velem is ez volt, velem allandoan ordibalt az oktatom, meg soha nem volt turelme hozzam, massal meg tok kedves volt. Ezert mentem hozza direkt, mert ajanlottak ot nagyon. Ha nem olyan eros a szemelyiseged, illetve nincs eleg onbizalmad, meg kello onbecsulesed, akkor ez kivulre is sugarzik. Vannak olyan emberek, akik ezt kihasznaljak, mashogy nem tudjak levezetni a stresszt, plane, ha nem te vagy az elso tanuloja a nap. Az ilyen emberek teljesen alkalmatlanok a tanitashoz. En ugy oldottam meg a problemat, hogy atmentem turelmesebb oktatohoz. Nem mondom, hogy tole nem kaptam oltasokat, volt, hogy meg durvabbakat mondott, mint neked, viszont azt jogosan kaptam. Szoval szerintem valts, az a baj, hogy ez nem fog megvaltozni. Ebbol csak ez az egy kiut van, ha o nem valtozik, neked kell lepned, autot vezetni nem lehet ugy, hogy gyomorgorccsel ulsz be.
A figyelmetlenseg meg valoszinuleg az idegesseg miatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!