Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit kérdeznek egy általános...

Mit kérdeznek egy általános iskolai tanártól az államvizsgán?

Figyelt kérdés
A matektanárnőm most államvizsgázott,4essel ment az egyiken át,a másikon pedig 5össel.Mégis mit kérdezhettek tőle,miről kellett beszélnie??Biztosan nehéz volt ez a vizsga...tehát a 4es meg az 5ös államvizsgán nagyon jó,de mégis,mit kellett ehhez megtanulnia,hogy 4es meg 5ös legyen??Mi volt az a 19 tétel,amire tanulnia kellett??Kíváncsi lennék,csak tőle nem merem megkérdezni:P sztem ez személyes dolog,de tőletek megmerem kérdezni:D
2010. febr. 7. 21:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát az bizony nem 19 tétel, az tuti!!!
2010. febr. 7. 21:39
 2/5 A kérdező kommentje:
két vizsgája volt,mindkettő szóbeli,összesen 19 tétel..és választ kérek..lécci..kösz..
2010. febr. 7. 21:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A felsőoktatásban a következőképpen zajlanak a dolgok.

Minden félév végén és évvégén minden a félévben tanult tantárgyakból vizsgázni kell. Aztán, amikor a letelt a négy év államvizsgázni kell. Itt vannak tételek de szerintem, ha két tárgyból államvizsgázott, akkor az tantárgyakként 19 tétel, de ha csak egyból akkor valószínű a 19 tétel és a másik jegy a szakdolgozatvédés jegye. Hogy mit kérdezhettek, az bonyolult, mert a tételről kellett beszélnie, amit kihúzott és azzal kapcsolatban tehettek fel plussz kérdéseket. Pl: Hogyan tanítaná ezt az adott évfolyamon?

A tételek között sok olyan is van, ami nem az általános iskolában tanítottakhoz kapcsolódik, hanem egy kicsit fejlettebb, de általában az általános iskolai tananyaghoz igazodik, amit természetesen nagyon bőven és kifejtve kell ismerni és elmondani.

De szerintem nyugodtan megkérdezheted tőle ez nem olyan személyes, tőlem is megkérdezték annak idején a diákjaim. De ha nem merde, akkor megkérdezem a hugomat, hogy milyen tételek voltak, mert ő is a múlt héten államvizsgázott matak szakon.

A le lényegretörőbb kérdés és nem személyes: Tanárnő, nem tudom elképzelni, hogy hogyan zajlik egy államvizsga, ha nem túl nagy kérés elmesélné nekem, hogy az öné, hogy zajlott?

Sok sikert ha mégse, akkor kérdezz itt.

2010. febr. 7. 22:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem személyes! Ha az osztályzatait elmondta nektek, ami sokkal személyesebb, akkor erre miért ne válaszolna? Kérdezd meg bátran!
2010. febr. 8. 08:28
 5/5 A kérdező kommentje:
megfogom kérdezni,de azért kösz minden választ..azért nem merem neki megint felhozni,mertmár mesélt róla eleget,most akkor mégis...:S nem tudom:P
2010. febr. 8. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!