Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miben "illik" megjelenni...

Miben "illik" megjelenni államvizsgán?

Figyelt kérdés

Utálom a szokványos fekete-fehér összeállítást, az biztos nem lesz rajtam.

Kosztümöt nem akarok venni, mert eléggé ingadozik a súlyom, és sosem venném fel sehova máshova...

Van két szép ingem, ahhoz keresnék nadrágot vagy szoknyát.

A nadrág lehet háromnegyedes? Illik? Vagy csak hosszút?

Csak cipőt lehet felvenni, vagy vehetek szandált is? Elvégre nyár lesz és valószínü meleg... illik a szandit, vagy akár cipőt harisnya nélkül felvenni?

Te miben voltál? Ha küldenél képet is, lehet sokat segítenél...

Köszi

Ja, lány vagyok. A fiúknak megint mennyivel könnyebb...

2011. ápr. 29. 20:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Én kosztümben mennék, ha nem is feketében, fehér blúzzal, de mondjuk szürkében. Ha nem szeretnél venni, és van valamilyen HOSSZÚ nadrágod, illetve legalább térdig érő szoknyád, akkor próbálj kölcsönkérni hozzá illő zakót. Remélhetőleg amúgy sem lesz rá szükség a jó idő miatt, de illik felöltözni rendesen, és ne azért "bukjál már ki", mert leszólnak, hogy nem tudsz rendesen felöltözni.

Illik hosszú nadrágot húzni, ha szoknyát veszel fel, akkor harisnyát. Én cipőt húznék, de azért egy ízlésesebb szandálba nem köt bele senki.

2011. ápr. 29. 21:27
 2/2 anonim ***** válasza:

illik a zárt cipő, 3/4-es nadrágot semmiképp! Vagy hosszúnadrág, vagy szoknya. Szoknyához viszont illik harisnyát venni, tehát lehet nem a legjobb választás nagy melegben.

Legalábbis mi így tanultuk és szerintem államvizsga elég komoly esemény ahhoz, hogy betartsuk a protokollt.

2011. ápr. 29. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!