Egyetemmel kapcsolatos kérdés. (? )
2013 szeptemberében felvételt nyertem a Pannon Egyetemre mérnökinformatikus levelező tagozatra államilag támogatottra.
Fél évig jártam, a vizsgaidőszakra már nem jártam be. Azóta nem járok, és a neptun passzívra váltotta a hallgatói jogviszonyomat.
Arra lennék kíváncsi, hogy hogyan tudom megszüntetni a jogviszonyomat, vagy mikor szüntetik meg maguktól. Passzívon hány félévet lehet lenni, és egymás után. Ezenkívül a neptunban van vizsgánként 2000 ft tartozásom, összességében 16.000 ft mert nem teljesítettem a vizsgákat gondolom. Ezeket be kell mindenképpen fizetnem ha már nem folytatom a tanulmányaimat? A képzés 300.000 ft/félév. Ha egy félévet jártam aktívan akkor ebből az összegből kell visszafizetnem valamennyit. Például a felét vagy olyat is halottam, ha a félév kétszeresét ledolgozom Magyarországon, akkor nem kell visszafizetnem semmit.
Tudnátok segíteni és tanácsokkal ellátni ezzel kapcsolatban. Előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!