Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi a véleménye az iskolai...

Mi a véleménye az iskolai egyenruháról?

Figyelt kérdés
Ha viseltél iylet akkor miért volt rossz,esetleg jó.Miylenek voltak régen ezek asz egyenruhák?Ismersz oylan intézményt ahol most vagy nemrégiben még hordtak egyenruhát?
2010. febr. 7. 20:24
 1/7 anonim ***** válasza:
20 évvel ezelőtt én még olyan általános iskolában kezdtem az elsőt, ahol kötelező volt az iskola köpeny. Nagyon jó volt. Most is jó lenne, csökkennének az ellentétek a diákok között. Most kinevetik a szegény tanulókat, hogy jaj neked nincs nike cipőd meg Calzedoniából vásárolt méregdrága melltartód...stb.
2010. febr. 7. 20:36
 2/7 anonim ***** válasza:
én bár sosem hordtam, de életem Angliában és ott a legtöbb suliban egyenruha van . nekem tetszik az ötlet mivel akkor nincs az a különbség a gyerekek között, mindenki egyforma.
2010. febr. 7. 20:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Az attól függ, hogy mennyire kényelmes, és jó minőségű. Egyet értek az előttem szólókkal, hogy csökkennének a társadalmi különbségek a suliban, de azért legyen hordható az a ruha. Nálunk csak "ünneplő" van mint egyenruha, de az valami katasztrófa. Műszálas, tapad ami a forró évzárón a legjobb a betonplaccon, mint tudjuk. Ráadásul borzasztó a szabása. Olyan mint egy zsák.
2010. febr. 7. 20:44
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat,várom a továbbiakat!
2010. febr. 7. 21:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is jó dolog az egyenruha, de csak akkor, ha nem ugyanazt a fazont próbálják mindenkire ráhúzni, és van valami választási lehetőséged. Pl eldöntheted, hogy lány létedre szoknyát vagy nadrágot veszel fel, stb.

Egyébként úgy tudom, hogy a 4. kerületben a Benkő István suliban ünnepségeken kötelező az egyenruha, hétköznapokon egyenköpeny.

2010. febr. 7. 23:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Egyenköpeny igen, egyenruha nem.

Rendszerint nem tudják megoldani, hogy szép is legyen, és kényelmes is. A lányokra pedig többnyire csak szoknyát adnak. Télen, az utcán fázom szoknyában. Mi az, hogy több fazon? Azért egyen, mert mindenkin ugyanaz van.

2010. febr. 8. 10:11
 7/7 anonim válasza:
Soha sem húznám fel. Egyszerűen nem bírnám elviselni, hogy olyan ruha van rajtam, amit nem én "választottam", nem szeretem a színét, a szabását, vagy bármi mást rajta, esetleg még kényelmetlenül is érzem magam benne.
2010. febr. 8. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!